Susret odgojno-obrazovnih djelatnika Imotske krajine održao se od 24. do 28. kolovoza 2020. godine u organizaciji učiteljice savjetnice Alme Šuto, učiteljice informatike i tehničke kulture i Ivane Rako Vuksan, učiteljice engleskog jezika, obje djelatnice Osnovne škole Zmijavci u kojoj se Susret i održao. Tema Susreta bila je aktualna – Izazovi online nastave, a ostvareni su i planirani ciljevi:

– Upoznati i naučiti koristiti digitalne alate za obogaćivanje nastave
– Podijeliti iskustva s obrazovnim djelatnicima na lokalnoj razini
– Potaknuti suradnju obrazovnih djelatnika na lokalnoj razini

Susret je uključivao 8 radionica u skladu s temom, po 2 dnevno od ponedjeljka do četvrtka, od čega se 1 održala online, a 7 radionica uživo, poštujući mjere uzrokovane epidemiološkim stanjem.

Radi predviđenog većeg broja sudionika za stručni skup planiran zadnji dan, a zbog spomenute epidemiološke situacije, TeachMeet – Primjeti dobre prake, ostvaren je u obliku webinara u suradnji s CARNet-om, a Školska knjiga podijelila je poklon pakete za sve polaznike.

Predavači su bili djelatnici srednjih i osnovnih škola iz gotovo svih škola s područja Imotske krajine, te gost predavač s bogatim iskustvom u nastavi uz korištenje digitalnih alata.

Sudionici su ocijenili sadržaje i predavatelje visokim ocjenama, kao i samu organizaciju Susreta te se nadamo da će događaj postati tradicija.

Završen Susret odgojno-obrazovnih djelatnika Imotske krajine
Skip to content